Sztárok

Brooke Shields lányainál rajzolni sem lehetne szebbet: a 19 éves Rowan és a 16 esztendős Grier a fél világot elvarázsolják – fotók

Brooke Shields két lány büszke édesanyja: Rowan és Grier gyönyörű nőkké cseperedtek, és olyan bájosan mutatnak egymás mellett, hogy arra nincsenek szavak.

Anya és lányai

Brooke Shields neve azután vált széles körben ismertté, hogy szerepet kapott A kék lagúnában; férfiak milliói semmisültek meg egy szempillantás alatt, amikor meglátták a filmvásznon a félmeztelen szépséget, akinek hosszú haja épphogy eltakarta a legintimebb testrészeit. S noha a film megjelenése óta már eltelt több mint 40 év, a színésznő számára mintha megállt volna az idő, hiszen 57 esztendősen is pont olyan elbűvölő, mint fiatal korában. Csodás génjeiből lányai, a 19 éves Rowan és a 16 esztendős Grier is jócskán örököltek, ráadásul minden jel arra mutat, hogy édesanyjukhoz hasonlóan rájuk is sikeres sztárkarrier vár. Galériánkban megmutatjuk, milyen álomszép fiatal hölgyekké értek Brooke Shields lányai:

Brooke Shields 2001-ben állt oltár elé Chris Henchy forgatókönyvíróval, akivel mind a mai napig kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. A házasságból két lány született: Rowan 2003-ban, Grier pedig 2006-ban látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Courteney Cox nagyon szoros viszonyt ápol csodaszép lányával, a 18 éves Cocóval, aki rengeteg tehetséget örökölt híres édesanyjától – sőt, minden jel arra mutat, hogy a Jóbarátok színésznőjéhez hasonlóan rá is sztárkarrier vár.

Leadfotó: Lionel Hahn/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.