Őszinte vallomás - Galla Miklós ezért nem beszélt 19 évig Laár Andrással

Egyedül él mégsem érzi magát magányosnak.

Fáradhatatlanul alkot

Galla Miklós ma ünnepli 60. születésnapját, ám az évek múlásával alkotókedve egyre csak nő. Nemrég jelent meg második szólólemeze, folyamatosan fest és abszurd humora sose hagyja cserben. "A szórakoztatás a fiatalság kulcsa, én harmincévesnek érzem magam! Infantilis vagyok, kizárólag a játék érdekel – játék a hangokkal, a színekkel, a gyerekkel a családban." - árulta el a humorista a Story magazinnak.

19 évig nem beszéltek

Galla Miklós 1981-ben találkozott Laár Andrással, akivel később megalapította a L’art pour l’art Társulatot, ám munkakapcsolatuk az évek során rendkívül megromlott, és Galla kivált a csapatból. "Kezdetben barátok voltunk, de amikor a barátság megszűnt, akkor eljöttem. Nyilván nem rögtön: mai eszemmel azt mondom, előbb el kellett volna határoznom magam, de az ember nem mindig tudja, mi a helyes tennivaló, s csak lassanként szánja rá magát a váltásra. Nem találkozunk, véletlenül sem futunk össze. Éppen azért léptem ki, hogy ne kelljen velük kapcsolatban lenni" - mondta korábban az Origonak Galla, aki 19 év után 2015-ben végül elszívta a békepipát Laár Andrással, és hatvanadik születésnapi koncertjén ő maga is színpadra lépett.

Nincs szüksége családra

A páros azóta többször is fellépett együtt, ám Galla továbbra is ragaszkodik az önálló estekhez, és a színpad mellett a festővászonnak is hűséget esküdött. Szeret gitározni is és gyakran énekel is az unokaöccsének, aki nagy örömmel fogadja a produkcióját. „Nem úgy jött ki, hogy családom legyen. Öntörvényű az életvitelem. Nem várhatom el egy másik embertől, hogy ehhez alkalmazkodjon. Teljesen a magam ura vagyok, sajátos időbeosztással és szokásokkal. Így alakult. Alkalmatlan vagyok arra, hogy valakivel együtt éljek, húszéves korom óta egyedül lakom” – nyilatkozta Miklós a Story magazinnak.

Leadfotó: facebook.com/gallamiklos

Oldalak

Szólj hozzá Te is!