Emlékszel még a Hegylakóra? A sorozat Duncan MacLeodja még mindig dögös pasi

Adrian Paul hamarosan 60 éves, de több évtizedet is letagadhatna.

Hegylakó: Csak egy maradhat

A '90-es években taroltak a különböző kalandfilmek és sorozatok, amelyek közül az 1992-es Hegylakó című széria a magyarok egyik kedvence lett. Az 1986-os azonos című amerikai nagyjátékfilm sikerét tovább fokozta a misztikus sorozat, amelynek intrójában szintén felcsendült a felejthetetlen riff a Queen: Princes of the Universe című dalából. A nézők imádták a halhatatlan kalandorról szóló történetet, amelynek sikerét jól mutatja, hogy hat évadot is megélt.

A legendás főszereplő

A film főszereplője a félig angol, félig olasz brit színész, Adrian Paul lett. Gyermekkorában gyakran szerepelt iskolai előadások alkalmával különféle színdarabokban, de ekkor még nem kötelezte el magát a színjátszás mellett. Karrierje kezdetén modellkedett, majd táncos-koreográfusként vállalt munkát. Első filmszerepét a táncnak köszönhette: a híres Dinasztiában című tévésorozatban kapott egy kisebb szerepet, ahol egy orosz balett-táncost alakított. A sármos színész innentől kettesével szedte a lépcsőfokokat Hollywoodban: Broadway-darabok és a tévés epizódszerepek (Szépség és Szörnyeteg, Gyilkos sorok, Tarzan) következtek, játszott többek között Sandra Bullock oldalán is. A Hegylakó előtt csak egy nagyobbacska szerepe volt, 1991-ben kapta meg első főszerepét a Bagoly című filmben.

A halhatatlan Duncan MacLeod

Adrian Paul Hewitt ennek a szerepnek köszönheti, hogy megismerte őt a világ. Az angol színész és koreográfus formálhatta meg a főhős, Duncan MacLeod szerepét, akinek férfias megjelenéséért női nézők ezrei bomlottak. A genetika a sármos színész oldalán áll, hiszen bár a napokban tölti 60. életévét, éppoly dögös, mint 30 évvel ezelőtt. Legfrissebb fotóit elnézve, nem nehéz elképzelni, hogy ő maga is halhatatlanná vált a forgatások után.

Lapozz az új fotókért!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!