Sztárok

Életveszélyben van Lagzi Lajcsi? Halálos fenyegetést kapott a hétvégén

Feljelentést tett ismeretlen tettes ellen Lagzi Lajcsi miután a hétvégén halálosan megfenyegették. A levelet nem csak neki, hanem a Blikk szerkesztőségének is elküldték. Részletek a cikkben!

Lagzi Lajcsit halálos fenyegetés érte

Halálos fenyegetést kapott a hétvégén e-mailben az 55 éves Lagzi Lajcsi, az ismeretlen levélíró nem csak a trombitásnak küldte el durva hangvételű üzenetét, hanem a Blikk szerkesztőségének is. Ebben azt állítja, a zenész könyve miatt most rászállt a rendőrség, ezt pedig meg fogja bosszulni.

"A mocskos könyvetek miatt most már engem is vizsgálnak. Én is szívok! Ennek a számláját, rátok verem, jó lesz jobban vigyázni!!! Lajcsi és persze azok, akik ezt a szemetet írták. Ha már azt a címet adtad, hogy felfújod az igazságot, miért nem arról beszélsz, hogyan szerezted a millióidat??? Elkapunk benneteket és elszámolunk! Ott nem lesz ekkora a szátok!" - áll a levélben.

"Feltételezésem szerint olyan valaki írta a fenyegető levelet, aki magára ismert a rólam szóló könyvben. Abban a kötetben tudatosan nem íródtak le nevek, de azt nem tartom kizártnak, hogy egy dühös börtönőr vagy egy rendőr készítette az irományt" - mondta a lapnak Lajcsi, aki feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.