Friss fotón Marsi Anikó és régen látott gyermekei - Nézd, mekkorát nőttek a Palik-fiúk!

Marsi Anikó mindenkit meglepett, amikor igent mondott egy címlapfotózásra, ahol fiaival együtt örökítették meg. A Mokkában Demcsák Zsuzsának és Szebeni Istvánnak elárulta, miért döntött úgy, hogy ideje egy picit többet mutatnia családjából!

Marsi Anikó megmutatta a gyerekeit

Marsi Anikó és Palik László hosszú évekre eltűntek Magyarországról és a tévénézők szemei elől, azonban idén tavasszal valami megváltozott, a TV2 hívására hazaértek. A műsorvezetőnő ugyanis a Tények híradósa lett. Nem sokkal az ő érekzése után hazautazott férje és két fia is, ekkor jöttek az első hírek arról, hogy talán visszaköltözik az egész család. Most már biztos, hogy hosszabb távra terveznek, ugyanis Palik Vilmos és Vince Budapesten kezdték meg a tanévet. Bár Marsi és Palik nagyon védik magánéletüket, előbbi úgy döntött, igent mond egy magazin felkérésére, így a HELLO! magazin következő számának címlapján ő lesz látható, valamint gyerekei, akiket utoljára óvodásokként vehettünk szemügyre.

"Hétfőn mentek először iskolába és óriási kő esett le a szívemről. Hogyha ezt halllani lehetett volna, az robbant volna. Ugynais hétfőn úgy jöttek haza az iskolából, hogy tök jó volt és nagyon élvezték. Nyilván ez egy szülőnek óriási boldogság" - mesélte a TV2 Mokka című műsorában a híradós, ahol a címlapfotózásról is beszélgettek.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu/mokka

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!