Sztárok

Tinilányok kedvence volt a kétezres évek szívtiprója: Freddie Prinze Jr. közel az ötvenhez is piszkosul szexi – fotók

Freddie Prinze Jr. a kétezres évek egyik legnépszerűbb férfi színésze volt, főleg a nők körében. Noha a filmsztár lassan az ötvenes éveihez közelít, fiatalkori sármjából semmit sem veszített – sőt, talán jóképűbb, mint valaha.

Ma is megdobogtatja a női szíveket

Rengeteg olyan híresség van, akikkel nagyon kegyesen bánt a genetika, hiszen az idő múlása látszólag nagy ívben elkerülte őket – elég csak Kevin Costnerre, Tom Selleckre, David Beckhamre gondolnunk. Ezek a szerencsések az ötvenes, hatvanas, vagy akár a hetvenes éveik ellenére sem veszítettek semmit a kisugárzásukból, és ma is pontosan olyan vonzók, mint fiatal korukban. Ilyen kivételes adottságokkal áldotta meg a sors az immáron 46 esztendős Freddie Prinze Jr-t is, akiért ma is is bomlanak nők, pont úgy, mint a karrierje csúcspontján. Értelemszerűen mostanra elszaporodtak rajta a ráncok, a filmsztár mégsem tűnik idősnek, sőt, inkább még sármosabban néz ki az arcát fedő, finom barázdáktól. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a szívtipró színész:

Freddie Prinze Jr. 1976-ban látta meg a napvilágot Los Angelesben, gyermekkorát azonban Új-Mexikóban töltötte. Édesapja, Freddie Prinze révén – aki színészként és komikusként futott be – hamar megismerkedett a szórakoztatóipar világával, a középiskola után pedig visszaköltözött a filmipar központjába, hogy megvalósítsa álmait.
Kattints a további képekért!

Noah Wyle, a Vészhelyzet kölyökarcú Carter dokija felett is eljárt az idő, talán csak a mosolya a régi. Te felismernéd benne az egykor sármos karaktert?

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok