Fotók: ezt árulja 2,6 milliárdért Lagzi Lajcsi - Nézd meg, milyen luxusban élt mostanáig

Nagyon úgy fest, hogy a nemrég szabadult Lagzi Lajcsi mégsem szándékozik hazatérni Mexikóból, itteni életét végleg felszámolja, és családjával külföldre települ. Egy német ingatlaniroda honlapjára ugyanis felkerült óriási birtoka, méghozzá 2,6 milliárd forintért.

Lagzi Lajcsi 2,6 milliárdot kér a kastélyáért

Több, mint valószínű, hogy a nemrég Mexikóba szökő, illetve utazó Lagzi Lajcsi éppen azon van, hogy teljesen felszámolja itthoni életét, és megalapozza családja jövőjét idegen honban. A botrányba keveredett zenész óriási birtoka ugyanis felkerült egy német ingatlaniroda honlapjára, a weboldal szerint 2,6 milliárd forintért bárki megveheti.

A Mocsa melletti kastélyszerű kúriához úszómedence, halastó (1,2 millió négyzetméter), valamint őspark is tartozik. A Margitsziget nagyságú birtok Európában kuriózum, sok ehhez hasonló nincs, az egészen biztos. A kúria oszlopos bejárata előtt egy 4 méter magas szökőkútban gyönyörködhet az ember.

A hirdetés csupán néhány napja került fel az oldalra, így nem arról van szó, hogy Lajcsi régebben egyszer már el szerette volna adni birtokát.

Kastély a fák között

Motorcsónakkal a tavon

Lapozz, és nézz meg még több képet a pazar birtokról!

Fotók: supertv2.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!