Fotó: teljesen átalakította testét a Konyhafőnök egykori döntőse – Sass Dani odafigyel magára

A Konyhafőnök harmadik szériájának ezüstérmese Sass Dani néhány éve döntött úgy, hogy életmódot vált és megteremti az egyensúlyt a finom fogások elfogyasztása és a mozgás között. Ennek „mellékhatásaként” a teste is átalakult, korábbi fényképein szinte fel sem ismernénk!

Sass Dani ezüstérmes lett a Konyhafőnök versenyében

Sass Danit a nézők a Konyhafőnök harmadik évadában ismerhették és szerethették meg, a verseny során második helyezést ért el, mindössze egyvalaki, Orbán Ági bizonyult jobbnak nála. Dani egyébként korábban marketingesként dolgozott, a szakácskodás gyerekkori hobbija, szenvedélye.

„Minden nap édesanyám mellett álltam a konyhában már gyerekként is és azt néztem, hogy az a csoda, amit az asztalra tesz, hogyan áll össze. A főzés mindig a stresszoldás, a kikapcsolódás nekem. Amikor alkothatok. Rájöttem, hogy a marketing és a gasztronómia nagyon közel állnak egymáshoz. Fontos a szépérzék és a professzionálisra való törekvés” – mesélte Sass Dani a kezdetekről.

Nem bánja, hogy csak második lett

A lelkes séf azt is elárulta, egyáltalán nem vágta földhöz, hogy nem ő nyerte a műsor fődíját, azóta is tartja a kapcsolatot versenytársaival és mentoraival, valamint tudatosan építi „gasztroéletét”.

„Elképesztően sok dolog történt velem azóta, rengeteg tervem van, sokkal tudatosabb vagyok és nemrég kaptam egy olyan felkérést, amivel hamarosan még több embernek megmutathatom magam. És persze gőzerővel kreálom a saját receptjeimet, mert jobbnál jobb bisztro fogásokkal szeretnék mindenkit az otthoni, közös főzésre csábítani” – tette még hozzá.

Dani az elmúlt néhány évben külsőleg is nagy átalakuláson ment keresztül, amelyről fotókat is mutatunk a cikk következő oldalán!

Oldalak

  • 1
  • 2