Óriási sztárparádé volt a 2020-as őszi FitBalance Arénán - Galéria

A hazai hírességek a vírushelyzetben is elkötelezettek az iránt, hogy a sport és az egészséges életmód fontosságára hívják fel a magyar emberek figyelmét.

FitBalance 2020 - A Nagyar Sport Fesztiválja

A sport és az egészséges életmód iránt elkötelezett magyar hírességekkel népesült be a Papp László Sport Aréna az idei őszi FitBalance Arénában, a Magyar Sport Fesztiválján. Az ingyenesen látogatható egész napos sport- és életmód fesztiválon a koronavírus-járvány miatt korlátozó szabályok mellett, maximum 500 fő tartózkodhatott a létesítményben. A maszk viselése kötelező volt azok számára, akik épp nem sportoltak vagy étkeztek, a mozgási zónákat pedig megfelelő távolságra alakították ki egymástól a sportolók biztonsága érdekében. Ezúttal is a legnevesebb trénerek és edzők tartottak telt házas órákat, a Femcafe.hu nevével fémjelzett Női Zónában pedig a téma iránt elkötelezett magyar hírességek mesélték el saját tapasztalatikat az életmódváltás és a sport területéről.

A nagyszabású sportrendezvényen több magyar híresség is részt vett, akik nemcsak fantasztikus alakjukkal, hanem mondanivalójukkal is arra motiválták a nagy közönséget, hogy tudatos táplálkozással és sporttal óvják az egészségüket és a szépségüket.

Ők voltak a 2020-as FitBalance sztárjai!

Kulcsár Edina évek óta rendszeres látogatója a nagyszabású sporteseménynek. Idén az anyaságról és az egészséges életmódról beszélgetett Iszak Esztivel a Női Zónában, majd mielőtt kislányáért sietett volna, elsőszülött kisfiával, Medivel kapta lencsevégre fotósunk. A szépségkirálynőből lett üzletasszony sugárzóan gyönyörű.
Kattints a további képekért!

Október 3-4. a dátum, amit érdemes beírni a naptáradba.

Leadfotó: Femcafe.hu / Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!