#filternélkül - Ez a srác jobban sminkel, mint egy lány - Ismerd meg Csabit!

Csak egy leheletnyi smink vagy őrületes kreáció? Mészáros Csabinak egyik sem jelent gondot. Egy nem hétköznapi férfi sikertörténete a szépségiparból.

#filternélkül - Interjúsorozat Magyarország legmenőbb influencereivel

Véleményvezérek, akiket százezrek követnek. Divatos ruhák, luxuskozemtikumok, drága éttermek és lélegzetelállító utazások - dolgok, amelyekről a legtöbben csak álmodozunk. Igazán jó influencernek lenni azonban nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. Új sorozatunkban hazánk leghíresebb vloggereit, youtubereit és Instagram modelljeit kérdezzük arról, mi a valóság, amit a filterek elrejtenek.

Aki kérdez: Lakatos Melinda

Srác púder puffnival

Még Franz Kafka is irigyekdve figyelné a díjnyertes magyar sminkes, Mészáros Csabi lenyűgöző átváltozásait. Fiatal kora ellenére több évtizede a szakmában alkotó, profi sminkeseket is lepipál kreációival, amiket rendszeresen meg is mutat az interneten. Több ezer feliratkozója van saját YouTube csatornáján, az Instagramon pedig közel 15.000-en követik munkásságát. Csabi már gyerekkora óta vonzódik a szépségápoláshoz, de csak az utóbbi néhány évben nyergelt át a fodrászszékből a smink- és maszkmesterség világába. Ebben pedig döntő szerepe volt annak, hogy a szakma és a közönség is elismerte, mint művészt és egyéniséget.

A #filtnernélkül interjúsorozat következő vendége a NYX Face Awards verseny tavalyi nyertese volt, aki megdöbbentő őszinteséggel beszélt arról, milyen ma Magyarországon férfiként sminkesnek lenni.

Lapozz, az interjú a következő oldalon indul!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!