Extrém fotók készültek Fésűs Nelly 18 éves lányáról: Csenge ezt az oldalát sem fél megmutatni – Fotók

Fésűs Nelly gimnazista nagylánya a Totem című műsor legfiatalabb versenyzőjeként debütált a televíziók képernyőjén, modellkarrierje azonban már korábban elindult. Egy sminkes most olyan arcot varázsolt neki, ahogyan korábban még sosem láthattuk a gyönyörű Csengét.

Nem beprotezsálták őt a műsorba

Horváth Csenge nemrégiben elárulta, hogy úgy érzi, itt az ideje, hogy kilépjen anyja, Fésűs Nelly árnyékából, és mint önálló ember mutassa meg, mire is képes – éppen ezért vállalta el a TV2 saját fejlesztésű kalandrealityjében, a Totemben való szereplést. Csenge bevallotta, hogy ezúttal nem édesanyja által lett beprotezsálva a műsorba, hanem a csatorna maga kereste meg a fiatal lányt, aki elmondása alapján nem akar azon a tényen változtatni, hogy Fésűs Nelly az édesanyja, mégis úgy gondolja, hogy attól, hogy valaki valakinek a valakije, még nem jelenti azt, hogy minden az ölébe hullik. Ezt már megtapasztalhatta a modellszakmában is, ahol sikereit saját maga érte el, méghozzá kemény munka árán – édesanyja szerint pedig Csenge igenis tett már le annyit az asztalra, hogy el lehet ismerni önállóan. Nos, az biztos, hogy Csengének remekül áll a modellkedés: imádják őt a kamerák, a tini pedig mind talpig sminkben, mind pedig natúr külsővel elképesztően gyönyörű. Legutóbb egy extravagáns make up lookot varázsoltak a modell arcára, galériánkban mutatjuk, mennyire más így Csenge!

Hihetetlen, hogy Csenge 2003-ban született - elképesztő kimondani, hogy valaki, aki a kétezres években látta meg a napvilágot, már 18 éves. És mégis. Egy biztos: Nelly nagyobbik lánya immáron kész nő.
Kattints a további képekért!

Egy biztos: a forró kép láttán mintha egy pillanatra visszatért volna a nyár...

Leadfotó: Instagram/nellyfesus

Oldalak