Stohl András megmutatta ritkán látott kislányát, Franciskát – Fotó

A Dancing with the Stars 54 éves műsorvezetője három gyönyörű lánygyermekkel is büszkélkedhet, most legkisebbik lányát, Franciskát mutatta meg követőinek.

Ünnepelt a család

Stohl Andrást négy gyermekkel is megáldotta a sors: a 28 éves Luca a legidősebb, aki táncművészi karrierje után az utóbbi időben műsorvezetőként vált ismertté, őt követi a sorban a 24 éves Rebeka, valamint Franciska, aki a tegnapi napon töltötte be 13. életévét. Bucinak a lányokon kívül van egy fia, a 7 éves Andris, akire a színész természetesen ugyanolyan büszke, mint lányaira. Bár Lucát és Rebekát gyakran láthatjuk szerepelni, Franciskát és Andrist korukból kifolyólag csak kevesebbet látni – Stohl most azonban kivételt tett legkisebb lányával, és megmutatta követőinek, milyen nagy már Franciska, akivel a kislány szülinapja alkalmából posztolt közös képet. Galériánkban mutatjuk!

Az biztos, hogy mindhárom lány remek géneket örökölt a szülőktől, hiszen egytől-egyig csodaszépek.
Kattints a további képekért!

Fésűs Nelly gimnazista nagylánya a Totem című műsor legfiatalabb versenyzőjeként debütált a televíziók képernyőjén, modellkarrierje azonban már korábban elindult. Egy sminkes most olyan arcot varázsolt neki, ahogyan korábban még sosem láthattuk a gyönyörű Csengét.

Leadfotó: Instagram/stohlandras

Oldalak