Sztárok

Vallott a Megasztár énekese: 100 milliós adósságom van

Ők sem így tervezték, mégis úgy tűnik, örökre elválnak útjaik Fekete Dávidnak és feleségének. Nem csupán a félrelépések, de az anyagi károk, kétes üzletek is ellehetetlenítik, hogy újra egymásra találhassanak.

Facebookról tudta meg a feleség, hogy Fekete Dávid válni akar

Pár napja bombaként robbant a hír, hogy a Megasztár korábbi ezüstérmese, Fekete Dávid elválik feleségétől, Reginától. Az énekes megrázóan őszintén írt Facebook-posztjában arról, hogy meggyőződése, szerelme már más társaságában keresi a boldogságot. A hír a háromgyermekes édesanyát is mélyen megrázta, aki több lapnak is azt nyilatkozta, ő maga is csak ebből a bejegyzésből tudta meg, hogy elválnak útjaik. Elmondása szerint, az egykori tévésztár több alkalommal is hűtlen volt, ő már csak revansot vett. Ennél is nagyobb problémának tartja azonban, hogy gyermekeikkel szinte alig foglalkozik. Regina szerint az énekes csak eljátszotta a boldog családot követői számára, általában csak a fotók erejéig töltött velük időt, amelyeket büszkén töltött fel a közösségi oldalakra, majd volt, hogy napokig nem látták.

Fekete Dávid most egy hosszú levelet írt követőinek, melyben részletesen vallott eltűnésének okairól, és tisztázta az őt ért vádakat is.

Íme Fekete Dávid őszinte vallomása!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?