Ezt nem hagyhatod ki! Ma este hatalmas buli lesz Alicia Keys-szel és a U2-val

A 2014-es MTV EMA gálán közösen áll színpadra a többszörös Grammy-díjas Alicia Keys és a nők bálványának számító énekes-dalszerző, Paolo Nutini. Még a mai napon sem lehet megtippelni, kik viszik majd haza a dicsőséget jelentő szobrocskákat, amelyekért olyan sztárok küzdenek, mint Katy Perry, Nicki Minaj, Eminem, Iggy Azaela, vagy Ariana Grande.

Felejthetetlen fellépések

Ma, azaz november 9-én elképesztő show-val érkezik a European Music Awards, amelynek az idén a szuperszexi és provokatív Nicki Minaj lesz a házigazdája - a bombázó színpadi produkciójával is garantáltan őrületbe kergeti majd a közönséget. A gálán rajra kívül fellép a skót sztár DJ, Calvin Harris, a nők bálványának számító Enrique Iglesias, a kanadaiak táncos lábú újonca: Kiesza, a vörös hajú Ed Sheeran, és a Nickelodeon sztárja, Ariana Grande is.

Negyedszer áll a színpadra a világhírű ír rock zenekar, a U2, akik koncertjükkel felejthetetlenné varázsolták az 1997-es rotterdami, a 2000-es stockholmi, és a 2009-es berlini gálát is, most pedig a glasgowi Hydro Arénát készülnek felforgatni. A Bono vezette együttesnek nemrég jelent meg legújabb albuma, a "Songs of Innocence", amelyről az est folyamán várhatóan több dal is felcsendül.

A többszörös Grammy-díjas énekesnő, Alicia Keys a nemzetközileg elismert énekes-dalszerző Paolo Nutinivel közösen áll színpadra – a fellépést ráadásul a népszerű MTV World Stage műsorán is viszontláthatják majd hamarosan a világ 160 országának nézői. A látványos előadás az idei gála egyik legemlékezetesebb jelenetének ígérkezik.

Fotó: celebmafia.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.