Ezt a videót látnod kell! Ez a srác Magyarország legszerencsésebb embere

A comment.blog.hu egyik olvasója bukkant az alábbi videóra, melyben Sting bemutatja énekesi tehetségét. Az zenész Jimmy Fallonnél vendégeskedett, ahol az ismert műsorvezető természetesen kapott az alkalmon és megdolgoztatta a világsztárt, akinek a legismertebb csengőhangokat kellett utánoznia. Már a műsor ezen része nagyon szórakoztató, de a java csak ezután jött…

Sándor, a szerencsés

Miután három csengőhangot bravúrosan eldúdolt Sting, jöhetett a következő feladat: a nézők közül sorsolásos alapon kiválasztottak valakit, akinek a világsztár énekelte fel hangpostájának a szövegét. Véletlenül pont egy magyar férfit, Sándort sorsolták ki, aki eleinte nem is hitt a szerencséjének. Miután Jimmy Fallonnek sikerült leküzdenie a képernyőzárat, Sting következett, aki rögtönözve a „Message In A Bottle” című slágerének dallamára énekelte fel a hangposta üzenetet.

Oldalak

Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.