Ez a sztárpáros kötelezte el magát arra, hogy örökre együttmaradjanak

Egymásnak teremtettek! Ben Affleck és Jennifer Lopez mindketten el vannak ragadtatva attól, hogy "milyen zökkenőmentesen" tértek vissza egymás életébe, árulja el egy forrás a Us Weekly új számában.

Örökre együtt?

"Az elmúlt néhány hónap igazi forgószél volt" - mondja a bennfentes. "Tisztában vannak vele, hogy néhány cinikus még mindig úgy tekint rá, mint egy figyelemfelkeltésre, és forgatják a szemüket az egész gyorsaságán, de ez egy cseppet sem zavarja őket. Teljes mértékben elkötelezettek a következő lépések megtétele és az életük hátralévő része iránt, amit mindenképpen együtt szeretnének tölteni."

Az 51 éves Lopez és a 48 éves Affleck korábban két évig voltak jegyesek a 2000-es évek közepén, és áprilisban újra összejöttek, miután a Hustlers színésznője szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel. Ami a gyors kibékülésüket illeti, a Get Right énekesnője és Affleck nem gondolja, hogy elsietik a dolgokat, a forrás szerint.

"Úgy érzik, mintha már évek óta újra együtt lennének, nem pedig hónapok óta" - folytatja a bennfentes. "Ami őket illeti, egyszerűen áldottak, hogy egymásra találtak és felfedezték az igaz szerelmet, amiről a legtöbb ember csak álmodhat".

Bár lehet, hogy elsőre nem kapták meg a boldog befejezést, "nincs kétségük afelől, hogy ez működni fog" - mondja a forrás a Us-nak. "Minden, ami a múltban rosszul sült el, ezúttal csak pozitívan szolgálhatja őket".

Oldalak

  • 1
  • 2