Sztárok

Nagyot nőtt Eugénia hercegnő kisfia – Friss fotókon András herceg tündéri kisunokája

A kis királyi sarj nemrég lett egyéves, anyukája pedig büszkén dokumentálja Instagram-oldalán kisfia fejlődését. A tündéri fotókért lapozd fel a galériánkat!

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank kisfia

Eugénia brit királyi hercegnő II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg hatodik unokája, másodszülött fiuk, András yorki herceg és Sára yorki hercegné második gyermeke. A héten ünnepelte a 32. születésnapját a hercegnő, aki születésekor a hatodik, jelenleg pedig a 12. helyet foglalja el az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében.

A polgári származású Jack Brooksbankkel való eljegyzését még 2018 januárjában jelentette be a palota, hét év együttlét után döntöttek a házasság mellett. Annak idején a barátaik mutatták be őket egymásnak egy síkiránduláson Svájcban, a lánykérésre pedig egy nicaraguai nyaraláson került sor. Az esküvőt 2018. október 12-én tartották a Szent György-kápolnában.

A párosnak tavaly februárban jött világra az első gyermeke, egy kisfiú, aki az August Philip Hawke Brooksbank nevet kapta. Ez a baba volt András és Sára első unokája, valamint a királynő kilencedik dédunokája. A hercegnő szívesen büszkélkedik elsőszülött fiával a közösségi oldalán, időről időre megmutatja, mennyit nőtt a kis Augie az elmúlt időszakban. Ezekből a fotókból válogattunk a galériánkban.

Az első hivatalos fotót, melyen háromfős családként szerepel Eugénia, Jack és August, pár héttel a kicsi megszületése után tették közzé.
Kattints a további képekért!

Először szerepel a Vogue címlapján a brit királynő, akit így köszönt a magazin uralkodásának 70 éves jubileumán. Az áprilisi lapszám nagy részét II. Erzsébetnek szentelik.

Leadfotó: MTI/EPA/Neil Hall

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...