Ettől tuti padlót fogsz - A legbizarrabb tények a királyi babáról

Az egész világ arra figyel, hogy mikor születik meg végre Katalin hercegnő és Vilmos herceg első gyermeke. Amíg mindenki izgatottan várakozik, addig a legbizarrabb pletykák látnak napvilágot.

Melyik a legdurvább?

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Már korábban írtunk arról, hogy James Bond filmekbe illő kütyükkel, kódolt telefonokkal és helikopterekkel várja a királyi udvar a kis csemetét. Amíg a királyi család készül, addig mi összeszedtük a legfurcsább tényeket Anglia legjobban várt kisbabájával kapcsolatban.

Rokonságban áll Drakulával

Családkutatók kiderítették, hogy Vilmos és Kate születendő gyermeke távoli rokona lesz Drakula grófnak és Francois Mitterandnak.

Születése után chipet ültetnek a bőre alá

A BEST magazin információi szerint a királyi család magasabb rangú tagjaihoz hasonlóan párhetes korában egy éveken át működő jeladót ültetnek a bőre alá a brit titkosszolgálat emberei.

Nem lesz vezetékneve

A trónörökösnek nem kötelező vezetéknevet adni, ennek ellenére Vilmos és Kate a Mountbatten-Windsor, a Wales vagy a Cambridge nevekből válogatnak.

Rózsaszínbe vagy kékbe fog borulni a világ

Miután megszületett a kisbaba a világ nevezetességei - a Niagara-vízesés, a Trafalgar tér szökőkútjai stb. - rózsaszínbe vagy kékbe fognak borulni.

Wikipédia oldala lesz

Sőt mi több, már van. Itt el is érheted: en.wikipedia.org

David Beckham után nevezik el

A világklasszis focista már korábban azt javasolta a királyi családnak, hogy egyszerűen nevezzék el róla az újszülöttet, legalábbis ha fiú lesz.

Fotók: dailymail.co.uk; uk.omg.yahoo.com

Oldalak