Sztárok

Külföldön kezdhet új életet Eszenyi Enikő

A színésznő kerüli a nyilvánosságot, hónapok óta semmit sem hallani róla.

Van, aki segítene

Eszenyi Enikő nehéz időszakon megy most keresztül, és noha a médiában sok minden elhangzott, igazából senki sem tudja, mi az igazság az őt érintett vádakkal kapcsolatban. Az azonban biztos, hogy a művésznőt nagyon megviselték a történtek, éppen ezért érthető, hogy kerüli a nyilvánosságot. Most a Blikk Rúzs faggatta közeli ismerőseit a színésznő állapotáról. Először magát Eszenyi Enikőt keresték, ő azonban egyelőre nem szeretett volna beszélni. A híradások szerint azért is nagyon ingoványos most a talaj a színésznő alatt, mert amíg az őt ért vádakat nem tisztázzák, addig nem szeretnének vele együtt dolgozni. Kivéve Hujber Ferenc, aki nyilvános Facebook-posztban tudatta a művésznővel, hogy tartozik neki, ezért ha hazatér Amerikából, rendelkezésére áll.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.