Erzsébetnek elege lett, végleg betelt nála a pohár: a királynő nagy lépésre szánta el magát fiával, András herceggel kapcsolatban

Az uralkodó a hírek szerint nem bírja tovább elviselni az András herceg körüli bonyodalmakat és botrányokat, így meghozott egy komoly döntést, ami hatással lesz fia további életére.

Minden a feje tetejére állt András miatt

A brit királyi család élete sosem volt bonyodalmaktól mentes: Erzsébet királynő életét kezdetben Diana és Károly viharos házassága, majd válása nehezítette meg, aztán jött Diana hercegné halála, majd Harry kicsapongó tinédzserévei, végül a herceg és Meghan Markle kiválása a famíliából, mindennek tetejébe pedig az uralkodónő kedvenc gyermeke, András is szexbotrányba keveredett, amelynek meg is lett a következménye. Erzsébet minden címétől megfosztotta a herceget, miután kiderült, hogy András állítólag még évekkel korábban megerőszakolt egy nőt, amikor az illető még csak 17 éves volt. A yorki herceg nem maradt tehát büntetlenül: a pereskedés értelmében kártérítést kell fizetnie a sértettnek, emellett pedig a Buckingham-palota bejelentette, hogy Erzsébet jóváhagyásával András lemondott a katonai rangjáról, és a továbbiakban nem lát el a család nevében semmilyen feladatot, és a „királyi fenség” megszólítást is elvették tőle, így a királynő gyakorlatilag az összes eddig betöltött pozícióját megvonta tőle. Ez várható volt, itt azonban még nem állt meg a történet: a hírek szerint az uralkodó újabb nagy lépésre szánta el magát fiával kapcsolatban, miután megelégelte, hogy a bíróságon született döntés után sem csitulnak a kedélyek a herceg körül.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2