Sztárok

Hová tűnt Erős Antónia? Kiderült: ezért vezeti egyedül az RTL Híradóját Szellő István

Kedd estétől megszokott műsorvezető-társa nélkül látható az RTL Híradójában a közkedvelt televíziós. De miért tűnt el a képernyőről Erős Antónia, és meddig kell majd nélkülözniük a nézőknek?

Egy ideig nem lesz látható a képernyőn

Kedd este egyedül, megszokott műsorvezető-társa nélkül köszöntötte a nézőket Szellő István az RTL Híradójában. Erős Antónia egy ideig valószínűleg nem lesz látható a képernyőn, ugyanis - miként arról Instagram-oldalán nemrég hírt is adott követőinek - életében először elkapta a koronavírust.

A mindig mosolygós híresség posztjában elárulta: a sors furcsa fintora, hogy egy másik, szintén az RTL-en futó műsora, a Praxis következő adásában éppen a koronavírus-járvány lesz terítéken.

"Igen, beteg vagyok, covidos, életemben először. Az élettől egy fricska, hogy éppen most, amikor a covid oltások, és az azokkal kapcsolatos tévhitek jönnek a Praxis című műsorom második epizódjában szerdán este. Az egyik téma tehát ez lesz: kell-e negyedik oltás? Oltassák-e magukat a kismamák? Tévhit-e, hogy fertőzést okoz az oltás, és hogy van-e benne chip?? A másik téma: a botox, ami kisimítja a ráncokat, de vajon miért <<csúszhat le>> tőle az arc, és mi köze az idegméregnek a súlyos migrénhez? Vajon én beadatnám-e?" - írta közösségi oldalán Erős Antónia.

A Blikk megírta: Erős Antóniát a csatorna nem helyettesíti másik műsorvezetővel, visszatértéig tehát Szellő István egyedül fogja vezetni a Híradót.

A fiatal énekesnő teljesen kivirágzott, mióta a nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét L.L. Juniorral.

Leadfotó: Facebook / Erős Antónia

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.