Sztárok

Megtört a jég: Erős Antónia csodálatos címlapfotón mutatta meg ritkán látott fiát

Az RTL híradósa nem szokott együtt szerepelni gyermekeivel a nyilvánosságban, most viszont elérkezettnek látta az időt, hogy büszkén megmutassa a közönségnek szikrázóan okos, tehetséges csemetéit.

Nem teregeti ki feleslegesen a magánéletét

Erős Antónia, az RTL Híradójának legendás arca immáron negyedszázada része az életünknek. Jól ismerjük jellegzetes egyéniségét, kellemes hangját és műsorvezetői kvalitásait is. Magánéletéről azonban általában keveset hallunk, ami persze nem is meglepő, hiszen híradósként mégis egy kellő komolyság övezte műfaj képviselője, ami nagyfokú higgadtságot, tárgyszerűséget és fegyelmezettséget követel meg tőle. Erős Antóniát nem habkönnyű, joviális esztrádműsorokban szoktuk viszontlátni - ha így lenne, akkor talán jobban passzolna a profiljához az is, hogy "kiteregesse" a magánéletét, s úton-útfélen elbüszkélkedjen a nagyvilágnak családjával, rokonaival, hozzátartozóival. Az 52 esztendős híresség azonban csak akkor mesél famíliájáról, ha úgy látja, ezáltal tényleg érdekes információkhoz juttathatja a publikumot.

Ritkaságnak számít, amikor a jeles televízióst legközelebbi családtagjai körében láthatjuk viszont, a mostani alkalom ezért is számít kuriózumnak, ugyanis Erős Antónia most 13 éves fiúgyermekével együtt szerepel a Best magazin címlapján.

Galériánkban megtekintheted a pazar anya-fia címlapfotót, és sok más érdekességet is megtudhatsz a műsorvezetőről!

Erős Antónia és 13 éves fia, Mátyás. A hírességet ikergyermekekkel ajándékozta meg a sors, de elmondása szerint Mátyás egyáltalán nem hasonlít lánytestvérére, Szonjára. A televíziós fiától egyébként nem idegen a nyilvánosság: tavaly fellépett a Sziget Fesztiválon, nemrégiben pedig dobolt a Tehetség első látásra című műsorban. Szonja jóval visszahúzódóbb, de az ő tehetsége is figyelemreméltó: a kislány imád főzni, és állítólag csodákat művel a konyhában.
Kattints a további képekért!

A neves magyar színésznő egy friss interjúban tekintett a régmúltba: elmesélte, milyen frusztrációk kínozták gyermekkorában.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok