Sztárok

Őszintén vallott a modell: Így bánnak a férfiak Epres Pannival férje, Benedek Tibor halála óta

Epres Panni férje, Benedek Tibor halála óta nem adott televíziós interjút, most azonban megtörte a csendet, és a Fókusznak őszintén mesélt az elmúlt egy év nehézségeiről.

Soha nem múló fájdalom

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a 44 éves Epres Panni a Glamour Book idei első számának címlapján szerepel, ennek apropóján pedig interjút is adott a lapnak, ahol hosszasan beszélt a modellszakmában eltöltött időről, pályafutása nehézségeiről, de szóba került férje, Benedek Tibor halála is. Benedek, a vízilabdázó még 2020. június 18-án hunyt el 47 évesen egy hosszú, súlyos betegség következtében hátrahagyva Pannit, valamint két közös gyermeküket, Barkát és Mórt. Bár a modell azóta nem beszélt az őt ért veszteségről, most három alkalommal is kivételt tett: először elárulta a lapnak, hogy Tibor halála egy óriási trauma számára, de felismerte, hogy életének különböző periódusai a különböző életei voltak, most azonban egy újat kell indítania. „Meg kell tanulnom, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásom, ha magamra is fordítok időt. Meg kell tanulnom azt is, hogy független nő legyek, már amennyire két gyerekkel az lehetek, mert mindig ők lesznek nekem az elsők. Felnőnek, még néhány év, és jön a következő életszakaszom” – zárta magánéletéről szóló mondandóját Panni, aki az RTL Klubnak is nyilatkozott.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.