Sztárok

Epres Panni megtörte a csendet: őszintén vallott Benedek Tibor elvesztéséről

A 44 éves modell egy interjúban elárulta, hogy Benedek Tibor halála és az elmúlt egy év hogyan változtatta meg az egész életét.

Mesébe illő szerelem volt az övék

Epres Panni modell és Benedek Tibor vízilabdázó szerelme már-már legendásnak számított és számít a mai napig: a sportolót és Pannit mindent elsöprő mély érzések fűzték egymáshoz, és a pár remek példája annak a mondásnak, hogy ha két embernek együtt kell lennie, akkor jöhet bármilyen megpróbáltatás, úgyis együtt lesznek. Még akkor is, ha csak évek múlva találnak vissza egymáshoz, még akkor is, ha időközben mindkettőjüket egészen másfelé sodorta az élet – mert Panni és Tibor bizony a végén egymás mellett kötöttek ki. Panni még egészen fiatalon szeretett bele Tiborba, akivel egészen véletlenül futott össze, mikor édesanyját kísérte el egy évfolyamtalálkozóra mindössze 16 évesen. Az épületben bolyongva találkozott az Állatorvosi Egyetemen az akkor 20 éves Tiborral, akivel a sport szeretetéről kezdtek el beszélgetni. Bár mondhatni szerelem volt köztük első látásra, kapcsolatuknak sajnos hamar végeszakadt, ugyanis Benedek Olaszországba költözött, ahol meg is házasodott, ráadásul gyereke született. Panni azonban a lelke mélyén tudta, hogy újra találkozni fognak még, végül így is lett: Tibor válása után 2002-ben ismét randevúzni kezdett a modellel, ekkor pedig már mindketten nagyon komolyan gondolták a közös életet, és kitartottak egymás mellett. 2010-ben végül összekötötték életüket, és két gyermek, Barka és Mór érkezése is emelte a család boldogságát. Panninak tehát Benedek volt élete első nagy szerelme és az utolsó is: a sportoló 2020. június 18-án, 47 évesen hunyt el egy hosszú, súlyos betegség következtében. Panni azóta szinte sosem beszélt az őt ért fájdalmas veszteségről, most azonban megtörte a csendet.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.