Epres Panni a gyereknevelésről: „Megéri áldozatot hozni”

Modellkedés helyett a családot választotta.

Már nem vonzza a kifutó

Már ötödik éve tagja a Miss Balaton stábjának Epres Panni, aki szakmai tanácsadóként segíti a lányokat a felkészülésben. Magyarország egyik legismertebb modelljét már csak különleges alkalmak csábítják vissza a rivaldafénybe, a hétköznapokban a családé a főszerep. A Miss Balaton 2018 nyitórendezvényén a Femcafe.hu-nak mesélt férjéről, Benedek Tibor vízilabdázóról és gyermekeikről is.

- Támadtak benned nosztalgikus érzések, amikor nézted a felvonuló lányokat?

- Olyan szempontból nem, hogy akár én is ott lehetnék modellként, már nem. Inkább azt éreztem, hogy milyen jó, elindul újra a folyamat, jön a nyár és a Miss Balaton. Egyelőre nagyon izgatottak vagyunk, várjuk a jelentkezőket és azt, hogy mit segíthetünk nekik abban, hogy a versenyen a legjobb formájukat hozhassák.

- Szerencsés helyzetben vannak a lányok, hiszen egy egész mentorcsapat és soksok tanácsadó lesz segítségükre. Neked volt támaszod akkor, mikor modellkedtél?

Amikor én elkezdtem dolgozni, volt egy ügynökség mögöttem. Ők odafigyeltek nagyon a modelljeikre. Hogyha az ember szabadúszó, akkor nyilván sokkal nehezebb helyzetben van. Engem szerencsére mindenféle atrocitás elkerült a pályámon. De vannak olyan kis apró buktatók, amivel neked, egyedül kell megküzdened…

- Ilyenkor mi segített neked?

Régen mindig kibeszéltem magamból, ha problémám volt. A család és a barátok mindig partnerek voltak ebben. Most már, ahogy öregszem, inkább magamban tartom ezeket a dolgokat. Ki kell várnom azt az időt, hogy túlessek valamin.

Lapozz, a következő oldalon családjáról mesél Epres Panni!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!