Ennek a világsztárnak is lombikbébije lesz? - Őszintén beszélt kétségbeejtő helyzetéről

Tyra Banks majdnem mindent elért az életében, amit csak szeretett volna: sikeres modell, műsorvezető és cégvezető, ennek ellenére nem teljesen boldog. Egy dolog, ugyanis hiányzik neki: egy kisbaba. Ezt az álmát azonban nem adja fel!

Küzd a boldogságáért

„Amikor 40 éves lettem, az egyetlen dolog, ami bántott, hogy még nincs gyerekem.” – nyilatkozta Tyra Banks az amerikai People magazinnak. „Arra gondoltam, hogy a fenébe, ketyeg az óra”.

A szupermodell mindig szeretett volna gyereket, de életet másképp alakult. „Amikor betöltöttem a 24-et, minden évben azt mondogattam, hogy a következő három évre tervezem a gyerekvállalást. Évről évre ezt mondtam. Mivel vállalkozó vagyok, és nem szeretek embereket alkalmazni, így mindent nekem kell csinálnom. Próbáltam rá időt szánni.”

Amikor aztán végre elhatározta magát, akkor újabb akadályokba ütközött, melyek igencsak kikészítették: „Amikor eldöntöd, hogy itt az idő, akkor már nem olyan egyszerű, ahogy öregszel.” A 41 éves Banks, aki két éve jár Erik Asla fotóssal, elárulta, hogy lombikbébi kezelésre is járt, abban a reményben, hogy végre teherbe esik.

„Volt pár szomorú, traumatikus pillanatom ezzel kapcsolatban. Egyre nehezebb, ahogy öregszel. Ez nem olyan dolog, ami csak úgy megtörténik.” Ennek ellenére továbbra is optimista marad: „Remélem, hogy lesznek gyerekeim. Nem csak egyet, hanem többet szeretnék.”

Reméljük, hogy hamarosan gömbölyödő pocakkal láthatjuk a szupermodellt!

Fotó: beautydesk.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!