Eminem ritkán látott lánya brutálszexi nővé cseperedett: a 26 éves Hailie szinte egyáltalán nem hasonlít apjára

Hailie Jade Scott apjához hasonlóan szintén nem szégyenlősségéről híres, szívesen megmutatja bájait, ha arról van szó.

Igazi bombázó lett belőle

Szinte nincs olyan, aki ne hallott volna már életében egy Eminem dalt, vagy esetleg egy szaftos, Eminemmel kapcsolatos pletykát, a 49 éves amerikai rapper ugyanis nem élt mindig olyan békés, botrányoktól mentes életet, mint manapság. Zenei tehetségét azonban a mai napig sem vitatja senki, csak úgy mint ahogyan azt sem, hogy Kimberly Anne Scottal közös lányuk, Hailie Jade az évek alatt igazán gyönyörű felnőtt nővé cseperedett, aki aktívan használja a közösségi média felületeit. A 26 éves Hailie már majd 3 millió követővel rendelkezik az Instagramon, és rajongóit rendszeresen megörvendezteti szexi fotókkal – Eminem lánya elképesztően szép nővé érett, képeitől neked is leesik majd az állad!

Hailie Eminem egyetlen vérszerinti lánya, aki 1995. december 25-én látta meg a napvilágot. Szülei, Eminem és Kimberly négy évvel később össze is házasodtak, azonban 2000-ben, egy évvel az esküvő után beadták a válókeresetet. Érdekesség, hogy 2006 januárjában újra összekötötték életüket, ám még ugyanebben az évben ismét elváltak, és megegyeztek, hogy megosztják egymás közt Hailie láthatását és nevelését.
Kattints a további képekért!

Év elején még azt nyilatkozta, hogy nem vállal több tévés szereplést, most mégis úgy tűnik, nem tud elszakadni a képernyőtől a 66 éves műsorvezető.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak