Sztárok

Évtizedes titokról rántotta le a leplet Elvis Presley utolsó szerelme: sokkoló kép tárult elé, amikor a halála napján rátalált a Királyra

Elvis Presley utolsó barátnője, Ginger Alden megrázó részleteket osztott meg a nagyvilággal az énekes halálával kapcsolatban.

Túl korán távozott

Mint azt korábban a Femcafe.hu is megírta, miután 1972-ben elvált a feleségétől, Priscillától, Elvis Presley életébe hamarosan újra betoppant a szerelem, ráadásul egy igazán gyönyörű, fiatal nő személyében. Az akkor 21 éves Ginger Alden egy szempillantás alatt megbabonázta a rock and roll koronázatlan királyát, aki nem csupán futó kalandként gondolt a kapcsolatukra: készen állt új életet kezdeni a barátnőjével, akit hamarosan el is jegyzett. Ám a sors idejekorán közbeszólt, a világsztár ugyanis tragikusan fiatalon, mindössze 42 évesen életét vesztette. A halálával kapcsolatos körülményeket a családtagok sokáig hétpecsétes titokként őrizték, Ginger azonban nemrég felfedett néhány sokkoló részletet és elárulta, hogyan talált rá szerelme holttestére a tragédia napján:

Elvis Presley hirtelen halála az egész világot megrázta, rajongói és szerettei pedig sokáig képtelen voltak feldolgozni, hogy többé már nem hallhatják dalra fakadni. A családtagok akkoriban úgy döntöttek, 2027-ig nem is hozzák nyilvánosságra a tragédia részleteit, valamint a boncolás eredményét, Ginger azonban nemrég elárult pár dolgot az emlékiratában.
Kattints a további képekért!

Hollywood sok híressége, többek között Elvis Presley is hálás lehetett a sorsnak, hogy Kertész Mihály a húszas évek második felében a tengerentúlon kezdett dolgozni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.