Mary-Kate, Ashley, Elizabeth és a többiek – Fotókon az Olsen-lányok ritkán látott testvérei

Gondoltad volna, hogy a színésznőknek vannak még testvérei? Megmutatjuk őket!

Hat testvér

A kilencvenes évek legnagyobb gyereksztárjai közül is kiemelkedő népszerűségnek örvendhettek az Olsen ikrek, vagyis Mary-Kate és Ashley. Már csecsemőkoruk óta a rivaldafényben éltek, ezért felnőtt korukban megelégelve a showbiznisz világát, inkább a kozmetikai és divatiparban kezdtek el tevékenykedni. Nem úgy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kishúguk, Elizabeth Olsen, aki leginkább a Marvel-sorozatnak köszönheti, hogy mára teljesen sikerült kilépnie nővérei árnyékából, és már saját jogán számít elismert színésznőnek.

Bár az Olsen nevet a lányok tették világszerte ismertté, igazából nem ők az egyedüli Olsen-gyerekek, akik szintén figyelemre méltó tehetségek. Lapozd fel a galériát, hogy jobban megismerhesd őket!

Az elsőszülött Olsen, a most 36 éves Trent nagyjából kikerülte a rivaldafényt, noha korábban pár jelenet erejéig feltűnt ikerhúgai filmjeiben. Üzleti érzéke korán megmutatkozott, az iskolában Mary-Kate és Ashley autogramjait osztogatta az osztálytársainak. Később a New York-i Filmakadémián szerzett diplomát, jelenleg is a filmiparban dolgozik, mellette pedig sikeres képregényrajzoló.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!