Sztárok

Mary-Kate, Ashley, Elizabeth és a többiek – Fotókon az Olsen-lányok ritkán látott testvérei

Gondoltad volna, hogy a színésznőknek vannak még testvérei? Megmutatjuk őket!

Hat testvér

A kilencvenes évek legnagyobb gyereksztárjai közül is kiemelkedő népszerűségnek örvendhettek az Olsen ikrek, vagyis Mary-Kate és Ashley. Már csecsemőkoruk óta a rivaldafényben éltek, ezért felnőtt korukban megelégelve a showbiznisz világát, inkább a kozmetikai és divatiparban kezdtek el tevékenykedni. Nem úgy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kishúguk, Elizabeth Olsen, aki leginkább a Marvel-sorozatnak köszönheti, hogy mára teljesen sikerült kilépnie nővérei árnyékából, és már saját jogán számít elismert színésznőnek.

Bár az Olsen nevet a lányok tették világszerte ismertté, igazából nem ők az egyedüli Olsen-gyerekek, akik szintén figyelemre méltó tehetségek. Lapozd fel a galériát, hogy jobban megismerhesd őket!

Az elsőszülött Olsen, a most 36 éves Trent nagyjából kikerülte a rivaldafényt, noha korábban pár jelenet erejéig feltűnt ikerhúgai filmjeiben. Üzleti érzéke korán megmutatkozott, az iskolában Mary-Kate és Ashley autogramjait osztogatta az osztálytársainak. Később a New York-i Filmakadémián szerzett diplomát, jelenleg is a filmiparban dolgozik, mellette pedig sikeres képregényrajzoló.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.