Orsovai Reni a siker titkáról mesélt - ezt üzeni A Dal 2020-as nyertese az idei indulóknak

A magyarok új, kedvenc énekesnőjével beszélgettünk a hamarosan induló verseny kapcsán, aki hétvégén az Év női előadója lehet.

Mostantól - mindenki ismeri Orsovai Reni nevét

A székesfehérvári Orsovai Reni dögös, karcos hangja egy pillanat alatt vésődött be a kortárs, magyar zenei életbe: a fiatal énekesnő tavaly nyerte meg a Dal 2020 versenyt Rácz Gergő oldalán a Mostantól című dallal, amit azóta 31 millióan nézek meg. A 27 éves tehetség még a győzelem évében Fonogram-díjas lett, miközben három produkcióban zenélt és énektanárként dolgozott. A hétvégén pedig felfokozott izgatottsággal várja a Petőfi Zenei Díj átadóját, ahol az Év női előadója kategóriában jelölték.

Hogy egyslágeres előadó lesz-e belőle vagy a koronaválság ellenére is sikerült a poppiacon maradnia, annak most zajlik a főpróbája. Reni azonban eltökélt, tanári hivatása mellett folyamatosan próbál zenekarával és azokkal a produkciókkal, akiket vokalistaként erősít. A közelmúltban jött ki legújabb videóklipje Denizzel, aminek nézettsége néhány nap alatt már a 100 ezret közelíti. Renit a sikerük titkáról faggattuk, de beszélt a hirtelen jött népszerűségről is, amit a jelenlegi helyzet miatt egyelőre vegyesen él meg.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!