Elhunyt Somló Tamás - Az LGT sztárját gyászolja az ország

Hosszas betegeskedés után, életének 69. évében, kedden virradóra elhunyt a legendás magyar zenész és énekes, az LGT frontembere Somló Tamás.

Meghalt Somló Tamás

Életének 69. évében elhunyt Somló Tamás az LGT zenekar sztárja. A zenésznek két felesége és két élettársa volt, ezekből a kapcsolatokból három fia és egy kislánya született. Bár a szerelem mindannyiszor véget ért, a barátság volt párjaival megmaradt. Ágyánál például egyik volt felsége Léna, és lányának anyukája, Gyöngyvér ápolta. Legidősebb fia, a 37 éves Dawid Varsóban él, mivel az ő anyukája lengyel. Következő kapcsolatából születtek ikerfiai, a szintén zenésszé vált Dani és Pali. Legkisebb gyermeke egyetlen lánya, a 14 éves Lili.

Május elején jutott először a sajtó tudomására, hogy az LGT zenésze, Somló Tamás gyengélkedik, sőt kórházba is került. A 68 éves sztár akkor azt nyilatkozta, makacs csuklása miatt volt szüksége kivizsgálásokra. Néhány nappal később haza is engedték. Másfél héttel ezután az énekes megint kórházba került, ám ekkor már sem ő, sem családtagjai nem beszéltek a nyilvánosságnak arról, milyen állapotban van. A rajongók ezért csak találgathattak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: somlotamas.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!