Sztárok

Elhunyt Darryl Hunt, a The Pogues basszusgitárosa

A kelta punkot játszó zenekar művésze 72 évet élt.

Megható búcsút vettek kollégái a zenésztől

Elhunyt Darryl Hunt, a kelta punkot játszó zenekar, a The Pogues basszusgitárosa - az együttes a Twitteren közölte a szomorú hírt. Hunt 72 évet élt, a hétvégén halt meg Londonban. Az 1982-ben alakult zenekar egy fekete-fehér fotóval adózott Hunt emlékének, amelyen a basszusgitáros egy gitártokkal a kezében látható - közölte az MTI. A felvétel mellékleteként idéztek a basszusgitáros által írt Love You 'Till The End dalszövegéből is: „Tudom szeretnéd, ha lélegzethez jutnék/ Szeretlek mindhalálig”.

A The Pogues frontembere, Shane McGowan külön bejegyzésben emlékezett meg Huntról, akit csodálatos barátnak és kitűnő basszusgitárosnak nevezett. A zenész és dalszövegíró Hunt az angliai Hampshire-ben látta meg a napvilágot. 1950. május 4-én. 1986-ban kezdett zenélni a The Poguesban, azelőtt pedig a kocsmazenéket játszó Plummet Airlines és a The Favourites zenekarok tagja volt.

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.