Sztárok

Nem titok többé: ezért vonul le a színpadról Axl Rose a gitárszólók alatt

A Guns N’ Roses szemfüles rajongóinak már régóta feltűnt, hogy a zenekar frontembere minden gitárszóló alatt elhagyja a színpadot. Axl Rose nemrég elárulta, mi az oka a furcsa szokásának.

Elárulta az okokat

Axl Rose a 20. század egyik legnagyobb ikonává nőtte ki magát. Noha a tehetsége vitathatatlan, személyisége már jóval megosztóbb mind a mai napig, hiszen ő a zenetörténelem egyik legkiszámíthatatlanabb alakja. Fiatal éveit rengeteg botrány kísérte az alkoholfüggőségé miatt, ráadásul zenésztársai ellenszenvét is kivívta az agresszív, kötekedő stílusával, mígnem a tagok között egyre fokozódó ellentétetek, majd az elkerülhetetlen személycserék a hanyatlás útjára sodorták a bandát. A konfliktusokat csak a kétezertízes évek környékén sikerült többnyire tisztázni, aztán 2016-ban jött a várva várt bejelentés, miszerint az eredeti csapat újra összeáll, valamint turnézni indul, az együttes pedig azóta reneszánszát éli és koncertről koncertre jár. A rajongóknak azonban már hosszú ideje feltűnt egy furcsaság, amit sosem értettek igazán, a rocksztár azonban nemrég megválaszolta a kérdést és elmagyarázta, miért megy le minden egyes gitárszóló alkalmával a színpadról. További részletek a galériában!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Guns N’ Roses a rocktörténelem egyik legsikeresebb zenekara. A bandát 1985-ben alapította Axl Rose és Izzy Stradlin gitáros, akik a Hollywood Rose tagjai voltak.
Kattints a további képekért!

Axl Rose valaha egy szál boxeralsóban tolta végig a Guns N’ Roses koncerteket, filigrán alkatára azonban ma már semmi sem emlékeztet. Az énekes rengeteget változott az elmúlt évek során, mostanra pedig szinte felismerhetetlenné vált.

Leadfotó: Kevin Mazur/Getty Images for Live Nation

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.