Élete szerepe: Rihanna lesz a legújabb Bond-lány?

A barbadosi szépségre ismét felfigyelt Hollywood. A „Csatahajó” és az „Itt a vége” után ő az egyik legesélyesebb, hogy megkapja a legújabb James Bond filmben a szexi nő szerepét.

I'm Bond, James Bond

A „digitalspy.com” szerkesztői azt az információt kapták, hogy a „Bond 24” című filmben Rihanna lehet a szexi Bond-lány, aki elcsavarja az ügynök, azaz Daniel Craig fejét.

Az „Umbrella” énekesnőjét a film producerei keresték meg, azonban egy korábbi interjúból kiderül, hogy Mr. Craig kit választana Bond-lánynak, ha az ő kezében lenne a döntés: Ririt vagy Beyoncét. A színész pedig Rihannát választotta, aki véleménye szerint sokkal „mocskosabb”, mint a Destiny’s Child egykori tagja.

A James Bond filmek legújabb részét december 6-án kezdik el forgatni, és a tervek szerint 2015 novemberében már láthatjuk is a mozikban. Daniel Craignek ez lesz a negyedik Bond-filmje.

Fotó: parade.condenast.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...