Elkapta a koronavírust a világ legsikeresebb zenei előadója

Pár nap múlva debütál legújabb albuma, így hát nem örül neki, hogy épp most kell karanténba vonulnia.

Otthonról is folytatja a munkát

A 30 éves brit zenész, Ed Sheeran szomorú hírrel szolgált rajongói számára: bejelentette, hogy sajnos pozitív lett a koronavírus-tesztje. A sikeres zenei előadó ennek ellenére igyekezett megnyugtatni minden tisztelőjét: a betegség dacára sem szünetelteti munkáját, igaz, ami igaz, a Covid miatt most pár hétig karanténba kell vonulnia.

"Gyors helyzetjelentés: sajnos pozitív lett a Covid-tesztem, így most karanténban vagyok, és betartom az ezzel kapcsolatos hatósági szabályokat. Ez azt jelenti, hogy személyes jelenléttel járó kötelezettségeken egyelőre nem tudok részt venni, ám annyi interjút és előadást vállalok innen otthonról, amennyit csak lehet. Elnézést kérek mindenkitől, akit cserben hagytam" - közölte a nyilvánossággal Sheeran.

Arról egyelőre nincsenek konkrét információk, hogy milyen állapotban is lehet most Sheeran, de minden jel arra utal, hogy fertőzése nem súlyos. Ennek ellenére érthető, ha a zenei előadó nem örül a több hetes szobafogságnak, a betegség ugyanis tényleg nem a legszerencsésebb időpontban találta meg.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2