Sztárok

Ed Sheeran ikonikus külseje megváltozik egy műtétnek köszönhetően

Ed Sheeran fontos lépésre szánta el magát így 28 év után, amely ikonikus külsejében is változást eredményez - nem drasztikusat, de azért mégis más lesz.

Az ikonikus szemüveg

Ed Sheeran védjegyévé vált szemüvege már csak a látszat kedvéért van, miután lézeres műtéttel korrigálták a látását. A 30 éves énekes azt mondja, most már sima üveg van bennük, mivel a műtét, amely szemenként mindössze 45 másodpercet vett igénybe, visszaadta neki a 20/20-as látást.

Így nyilatkozott: "Az elmúlt 28 évben üvegen keresztül láttam, és amikor a lézeres műtét után kinyitottam a szemem, minden olyan volt, mintha teljesen új lenne, mindent el tudtam olvasni, elképesztő volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom." A sztár a kanadai iHeart Radiónak nyilatkozva hozzátette: "Annyira bosszant, hogy nem csináltattam meg hamarabb, 10 évnyi csodáról maradtam le".

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.