Sztárok

A Disney egykor cuki kislánya 28 évesen már a plasztika rabja: felismerhetetlenre műttette magát a korábban bájos színésznő

Bár Dove Cameron még csak 28 éves múlt, fiatalkora ellenére már több plasztikai beavatkozáson is túl van, melyek bizony teljesen átalakították arcát, így természetes szépsége már a múlté.

Miért tette ezt magával?

Dove Cameront a Disney tette híressé, hiszen az amerikai színész-énekesnő akkor vált világszerte ismertté, amikor a Liv és Maddie című sorozatban kezdett szerepelni. A történet a középpontjában a 15 éves, egypetéjű ikrek, Liv és Maddie Rooney voltak, akik bár külsőre hasonlítottak egymásra, belül teljesen különböztek: Liv egy televíziós sorozatban játszott főszerepet, míg Maddie a sportban volt kiváló, hiszen aktívan kosárlabdázott az iskolai csapatban. Dove Cameron alakította az ikerpár mindkét tagját, a világ pedig imádta a szőke szépséget ebben a szerepben. A Liv és Maddie bemutatása óta azonban lassan 11 év telt el, Dove pedig már közel sem úgy néz ki, mint a sorozat forgatásakor: teljesen megváltoztatta külsejét, és bár még csak 28 esztendős, több plasztikai beavatkozása és szépészeti műtétje is volt már, így alig lehet őt felismerni friss fotóin. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a Disney egykori üdvöskéje!

Dove 1996 januárjában látta meg a napvilágot, és már 8 éves korában elkezdett játszani a helyi közösségi színházban. Bár családja 14 éves korában Los Angelesbe költözött, Dove folyékonyan beszél franciául. mivel gyermekkorában több évet is Franciaországban töltött.
Kattints a további képekért!

A szőke színésznő rendre a vörös szőnyeges bevonulások sztárja feltűnő, merész vagy épp elegáns és nőies ruhaválasztásai miatt, ám míg mostanában szinte csak rózsaszínben mutatta meg magát, a minap fekete-fehéret öltött magára.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.