A szülinapos Für Anikó fekete csipkés fehérneműben is mutatta meg már magát a színpadon

A színésznő hiába lett 60 éves, valósággal falja az életet. Für Anikó semmit se bánt meg, és szerinte egy rendkívül színes múlt van mögötte.

Für Anikó ráadásul kettős jubileumot ül ebben az évben

Elképesztő belegondolni, de Für Anikó 60 éves lett. Az Örkény Színház Jászai Mari-díjas művészén természetesen nem fog az idő, és ő is a közönségből meríti az energiáit. Valószínűleg ő is addig akar majd színpadon állni, ameddig csak lehet.

Miért van kettős jubileum idén az életében? A 60 éves kor már eleve egy elképesztő mérföldkő. Közben a teátrum, amelynek alapító tagja, idén húszéves.

Für Anikó a világ- és a magyar irodalom nagyszerű szerepeit játszhatta el ezen időszak alatt. Azonban mit gondol arról, hogy ennyi idő eltelt már, és mi volt a legbevállalósabb szerepe, az a galériánkból kiderül.

Für Anikó mögött egy elképesztő életút van. Ha a színházban nem is láthattuk, a hangját biztosan hallhattuk, mivel ő szinkronizálja például Cameron Diazt, Uma Thurmant, vagy éppen Sandra Bullockot is.
Kattints a további képekért!

Ezek a sztáranyukák büszkén vállalják a korukat.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Már nem kell sokat várni hazánk díjnyertes cross-platform műsorára, ugyanis jövő hétfőn az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tér vissza a...
Egészség
A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!
Utazás
Te is utálod, amikor a repülőgép felszállását követően turbulencia lép fel az út során? Nos, ezzel határozottan nem vagy egyedül, állítólag viszont védekezhetsz a légörvények okozta rázkódás ellen,...