Sztárok

Megnősült Dombóvári István - Íme az első fotó a nagy napról

Hétvégén tartották a ceremóniát.

Végre boldog

Dombóvári Istvánra tavaly talált rá a szerelem, 2019. novemberében a Világutazó című műsorban mesélt Kadarkai Endrének arról, hogy már az ő szíve is foglalt. " A tervek szerint jövőre lesz az esküvő. Megtaláltam a páromat, és úgy tűnik, hogy sínen vagyok. Lehet, hogy egy kicsit későn történt, de valószínű, hogy ez így volt megírva. Szerintem ezt nem mi irányítjuk, valakinek hamarabb sikerül, valakinek soha, nekem most" - vallotta akkor, ígéretükhöz pedig hűek maradtak, múlt héten egybe keltek szerelmével.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.