Sztárok

Évek óta szörnyű bűntudat mardossa Hugh Laurie-t, az egykori Doktor House-t – Nem tudja túltenni magát azon, amit tett

Doktor House-t, azaz Hugh Laurie-t hosszú évek óta nyomasztja a bűntudat egy bizonyos dolog miatt.

Mi történt vele?

A Doktor House című amerikai kórházsorozatot egy világ zárta a szívébe Hugh Laurie miatt: a színész alakította benne a zseniális elméjű, ámde mogorva és olykor nyers stílusú orvost, dr. Gregory House-t, aki nap mint nap azon dolgozott kollégáival a Princeton-Plainsboro Egyetemi Kórházban, hogy a betegek a megfelelő ellátást kapják a diagnózis felállítása után. A sorozatot a nézők nyolc éven át élvezhették, a brit színész pedig egycsapásra vált mindenki kedvencévé – lassan már 10 év is eltelt a Doktor House befejezése óta, Hugh pedig idén nyáron 62. életévét is betöltötte. Magánéletéről máig keveset tudni, azonban a humorista nem hagyott fel a színészkedéssel, és a filmezés mellett ma már rendezői szerepbe is egyre gyakrabban múlik. Házassága azóta is töretlen, ám feleségét, Jo Greent szinte alig látni, hiszen már a kezdetektől kerüli a reflektorfényt, az viszont nem titok, hogy már több mint 30 éve egy párt alkotnak, és született három gyerekük is, Rebecca, Charles és William, akik mind színészként keresik a kenyerüket. Galériánkban most eláruljuk, miért gyötri hosszú idő óta szörnyű bűntudat a népszerű színészt.

Íme Hugh Laurie, ahogyan mindenki emlékszik rá, dr. Gregory House-ként az amerikai sorozatban. Egyszerűen nem lehetett őt nem kedvelni, így nem meglepő, hogy a sorozatban nyújtott alakításáért 2006-ban és 2007-ben Golden Globe-díjat is nyert.
Kattints a további képekért!

Nagy Melanie neve az elmúlt időszakban kéretlenül is sokat forog a médiában. Nem telik el úgy nap, hogy ne olvasnánk róla valamilyen vonatkozásban, még ha az kizárólag csak egykori párja szájából, vagy éppen tollából származik is. A nyilvános megaláztatást is diplomatikusan tűri, elsősorban gyermekei érdekében, ám a bíróságon nem fogja hagyni magát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!