Sztárok

Képgalériás portré Sarolta hercegnőről – már most pont úgy néz ki, mint Vilmos herceg

Vilmos herceg és Kate Middleton második gyermeke, az angyalarcú Sarolta hercegnő már most igazi jelenségnek számít, és nemcsak a szépségének és rangjának köszönhetően, hanem mert a hétköznapokban is kedves, elbűvölő és sokoldalú teremtés.

Sarolta hercegnő – teljes nevén: Charlotte Elizabeth Diana - 2015. május 2-án született a londoni Paddingtonban. A születését követő július 15-én keresztelték meg a sandringhami Szent Mária Magdolna-templomban. Cambridge hercegének és hercegnőjének második gyermekeként a negyedik a trónöröklési sorban, és hivatalosan őfelsége Sarolta cambridge-i hercegnőként szokás említeni.

Ám azonfelül, hogy hercegnő, hihetetlenül édes szokásai vannak az elragadó Saroltának, aki különleges becenevekkel rendelkezik, ráadásul szembetűnően hasonlít édesapjára:

Nézd meg a róla készült portrénkat, kattints a galériára!

Utazgató hercegnő Cambridge hercege és hercegnője követve a néhai Diana szokásait, előszeretettel viszik magukkal a gyermekeit, bárhová is mennek. A kis Saroltát legelső útja 2016-ban a francia Alpokba vitte, ez volt az első nyaralásuk négytagú családként, ahogy az a Royal oldalán olvasható. Ez év szeptemberében ismét csatlakozott a szüleihez és nagytestvéréhez, az első tengerentúli körútjára, és elkísérte őket egy hivatalos kanadai látogatásra. 2017-ben pedig részt vehetett a lengyelországi és németországi látogatáson.
Kattints a további képekért!

leadkép: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Kate Middleton minden cselekedete mögött cél és szándék áll, ahogy azt minden királyi családtag tettei mögött feltételezhetjük, tekintve, hogy életük nagy nyilvánosságot kap.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.