Teljesen átszabatta az arcát a Dirty Dancing gyönyörű színésznője - Fotók

Jennifer Grey annyiszor feküdt már kés alá, hogy már fel sem ismerik a rajongói.

A piszkos tánc, ami meghódította a világot

A 80-as évek egyik legnagyobb sikerfilmje, a zene- és a táncőrületet elindító Dirty Dancing a mai napig a filmnéző közönség egyik kedvence. A főszereplők, Patrick Swayze és Jennifer Grey nélkül azonban biztosan nem lett volna ugyanaz a film megítélése. A két színész élete a mozi sikere után fenekestül felfordult, de jövőjük cseppet sem volt olyan fényes, mint karrierjük dicsőséges pillanata. A táncos-énekes-színész Swayze az új évezredben hasnyálmirigyráktól szenvedett, 2009-ben pedig legyőzte őt a halálos kór.

A film női főszereplőjének sem alakult könnyen az élete. Grey a film forgatása után jött össze Matthew Broderickkel, akivel bár jól megvoltak, egy írországi nyaralás teljesen felforgatta az életüket. A szokatlan bal oldali vezetés, és az eső miatt nedves út lehetett az okozója annak a balesetnek, amire sosem derült teljesen fény. Két nő, anya és lánya belehaltak a frontális ütközésbe, amiben Brodericket találták vétkesnek. Jennifer kisebb sérüléseket szenvedett, de a lelke összetört a szörnyű szerencsétlenség után. A Dirty Dancing sikerének sem tudott maradéktalanul örülni.

"Amerika kedvence lettem öt nappal a baleset után. A mély bánat két ember halála miatt, a túlélő bűntudata, mely bennem élt valahogy nem volt összeegyeztethető azzal, hogy ünnepeltessem magam" – nyilatkozta a színésznő korábban a People-nek.

Lapozz, nézd meg, hogy néz ki most!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!