Kiderült a titok: ezért a férfiszínészért bolondult Diana

Diana szívügyei mindig is foglalkoztatták a közvéleményt, ahogyan az is érdekli a rajongókat mind a mai napig, milyen férfiakért bolondult a néhai hercegné.

Az egyik kedvence volt

Nehéz elhinni, de sok esetben a brit királyi család tagjai is pontosan olyanok, mint az átlagemberek. Ők is szeretnek szórakozni járni, van kedvenc filmjük és előadójuk, emellett ugyanúgy tudnak rajongani egy-egy hírességért, ahogyan bárki más. Nem volt ez másképp az imádott Diana esetében sem, akiről tudni lehetett, hogy nagyon szerette a Queen zenéjét, valamint Freddie Mercury énekhangját, de jó barátja, Elton John munkássága is közel állt hozzá. Ráadásul van egy filmsztár is, aki sármjával teljesen magába bolondította a hercegnét – erről korábban idősebbik fia, Vilmos herceg rántotta le a leplet, sőt egyenesen a szóban forgó illetőt avatta be a titokba. Részletek a galériában!

Diana nagyon szép és elegáns nő volt, akiért az egész világon férfiak milliói rajongtak, de persze egy-egy jóképű filmsztár a szívek királynője érdeklődését is felkeltette.
Kattints a további képekért!

„Úgy nevezem, hogy a ruha, ami sosem volt” – árulta el Elizabeth Emanuel tervező, aki annak idején megálmodta, majd létrehozta Diana második esküvői ruháját, amiről még a néhai hercegnének sem beszélt.

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle