A történelem megismétli önmagát? Diana hercegné sorsára juthat Meghan

Királyi elemzők szerint jelenleg pont ugyanaz zajlik a sussexi hercegi pár háza táján, mint annak idején Károly és Diana esetében.

Ugyanazzal a problémával küzdhet

Az akkor még csak walesi hercegi címet viselő Károly és Diana hercegné nagyszabású esküvőjét 1981. július 29-én tartottak a londoni Szent Pál-székesegyházban, s bár mindenki azt hitte, egy valóra vált tündérmesét nézhetnek végig, hamar kiderült, hogy a házasság már eleve rossz alapokra épült, a katasztrófa pedig előre borítékolva volt. Így is történt: 1996-ban mondták ki a hivatalos válást, ami óriási vihart kavart nemcsak a palotában, de szerte az egész világon. Persze, addigra már mindenki tudta, hogy a majdani uralkodó szinte a kezdetektől fogva hűtlen volt nejéhez, ám az sokakat ért meglepetésként, hogy valójában soha nem is fűzték őket gyengéd érzelmek egymáshoz. Nos, mint ahogyan az nemrég napvilágot látott, valójában még ennél is súlyosabb problémák lappangtak a felszín alatt, ami fokozatosan tette tönkre a frigyet – szakértők szerint pedig ugyanebben a cipőben jár most Harry és Meghan. Részletek a galériában!

Tom Quinn királyi szakértő a közelmúltban hívta fel a figyelmet arra, hogy tűpontosan látszik a párhuzam Diana és Károly, valamint Harry és Meghan házassági gondjai között.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle és Harry herceg 6 évvel ezelőtt a mai napon kötötték össze az életüket a windsori kastély Szent György-kápolnájában, ám nem mindenki volt felhőtlenül boldog a gyönyörű hercegné láttán.

Leadfotó: Samir Hussein / WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.