Sztárok

Détár Enikő meglepő titkot árult el a szerelméről: "Azt mondta, ha ő a dobogó harmadik fokán állhat, az neki elég"

A színésznő az Adom a napom című műsorban beszélt jelenlegi partneréről, Péterről, akivel egy évtizede él boldog párkapcsolatban.

Nem a megfelelő pillanatban találkoztak

Détár és jelenlegi partnere nem épp ideális körülmények között ismerkedtek meg. A színésznő az Adom a napom című műsorban arról mesélt Geszti Péternek, hogy lelkileg még nem tette túl magát Rékasi Károllyal való szakításán, amikor újra eltalálta Ámor nyila. Péter tehát nem a megfelelő pillanatban toppant be a színésznő életébe, ráadásul a férfi 11 évvel fiatalabb is Détár Enikőnél, azonban a nehezítő körülmények ellenére a páros tagjai hamar közös hullámhosszra hangolódtak. Az 59 éves híresség ugyanakkor azt sem rejtette véka alá, hogy a boldogságnak komoly ára volt: Péterrel számos fontos szabályt lefektettek a párkapcsolatuk elején.

"Azt jól tudom, hogy az életemnek a felét mással éltem le. Életkoromnál fogva tökéletesen újratölteni a mátrixot az lehetetlen. Azt a fajta családot már nem lehet. Én ezt az elején el is mondtam. Nem akarok már házasságot, nyilván nem tudok már szülni se, és a gyerekeim az elsők. Erre Péter azt mondta, hogy ha ő a dobogó harmadik fokán állhat, akkor az neki elég" - mesélte az Adom a napomban Détár Enikő.
Kattints a további képekért!

A Nemzet Színésze és a múlt század egyik legsikeresebb hazai táncdalénekese egyaránt Kovács Ibolyáért - korának egyik leghíresebb primadonnájáért - epekedett.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.