Dés László 67 évesen másodszor házasodott

A zenész korábban 35 évig élt együtt első feleségével, a napokban pedig másodszor is megházasodott.

Dés László és párja hivatalosan is összekötötték az életüket

Hatvan felett találta meg ismét a boldogságot Dés László, Kossuth és Liszt Ferenc-díjas, Príma primissima díjas magyar előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző, érdemes művész. Szerelmével, Évával múlt pénteken egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent, így már férjnek és feleségnek mondhatják magukat – írta meg a Blikk.

A zenész korábban 35 évig élt együtt Vásárhelyi Mária szociológussal, akit 23 éves korában vett feleségül. Első feleségével három közös gyermekük született. Fiuk, András apja nyomdokaiba lépett, zenész lett belőle, ütőhangszeren játszik. Lányaik anyjukat követték, Júlia szociológus, Fanni szociális munkás lett. A musicalszerzőként is ismert zenész mára négy unokával büszkélkedhet, akiket a rajongásig szeret.

Dés László és jelenlegi párja, az angoltanár Éva már régóta ismerték egymást, azonban csak néhány évvel ezelőtt jöttek össze, négy éve pedig együtt is élnek. Szerelme mellett a zenész újra megtalálta a harmóniát és a boldogságot. A friss házasok több információt nem kívántak elárulni a nagy napról.

Sok boldogságot kívánunk!

Az egykori szépségkirálynő két kisfiú után most egy kislánynak adott életet, aki gyönyörű nevet kapott.

Leadfotó: facebook.com/deslaszlokoncertek

Oldalak