Sztárok

Dér Heni a legszebb karácsonyi ajándékot kapta a világon: csodálatos hírt osztott meg a közösségi oldalán

Dér Heni egy csodálatos hírt osztott meg a követőivel: a legszebb karácsonyi ajándékot kapta.

Ismét babát vár

Ma délelőtt jelentette be Instagram oldalán az énekesnő, hogy újabb taggal bővül a családjuk. Dér Heni és férje, Bakos Gergő egy posztban közölték a nagy hírt:

,,Ki mit kapott karácsonykor?? A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött…"

Heninek és Gergőnek már van egy gyermeke, Bendegúz, aki másfél éves jelenleg. A bejelentő fotón látszik, hogy már szépen kerekedik Dér Heni pocakja, amit egy csodaszép flitteres ruhában mutatott meg az énekesnő. A képet ide kattintva nézheted meg.

Leadfotó: Instagram/heni_der_official

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.