Demi Moore először mutatkozott nyilvánosan 13 évvel fiatalabb szerelmével - Fotó

Egy ideje már rebesgetik, hogy a színésznő újra szerelembe esett, Moore azonban most végre hivatalossá is tette a románcot, méghozzá egy Instagram-fotóval.

Elegük volt a titkolózásból

A bulvárlapok már hónapok óta arról cikkeznek, hogy újra eltalálta Ámor nyila az 59 éves hollywoodi színésznőt, Demi Moore-t: a hírek tavasz óta arról szóltak, hogy Bruce Willis és Ashton Kutcher exe most éppen egy menő svájci séffel, Daniel Humm-mal randizgat. Mindeddig csak annyit lehetett tudni a friss románcról, hogy a felek remekül megértik egymást, Moore pedig gyakori vendég Humm Eleven Madison Park nevű, New York City szívében található éttermében.

Nem várt fordulópont

Most azonban fordulópont következett be az 59 éves Moore és a 46 éves Humm kapcsolatában: a neves színésznő a sztárséffel közös fotókat posztolt az Instagramra, s ezzel végre hivatalossá tette a románcot, melyről gyakorlatilag hónapok óta beszél a fél világ. A páros egy sporteseményen vett részt, szemmel láthatóan kitűnően érezték magukat egymás társaságában, de a második lapozható bejegyzésben két videó is található, melyeken Moore kutyusa, Pilaf is feltűnik. A felvételek egyébként a francia nyílt teniszbajnokság döntőjében, Párizsban készültek.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2