Sztárok

Demi Moore olyan gyönyörű volt, hogy arra nincsenek szavak: mindenkit maga mögé utasított a vörös szőnyegen

Demi Moore a napokban egy elképesztő szettben mutatkozott a nyilvánosság előtt – a színésznőn talán sosem láttunk még ehhez fogható estélyit.

Fényesebben ragyogott, mint a csillagok

Ryan Murphy 2017-ben mutatta be a Viszály (Feud) című sorozatát, amelyben Joan Crawford és Bette Davis legendás rivalizálását mesélte el Jessica Lange és Susan Sarandon főszereplésével. A nagy népszerűségre való tekintettel nem sokkal később a készítők bejelentették, hogy érkezik a produkció második évada is, amelyben a hírhedt író, Truman Capote és a felsőosztálybeli nők, vagyis a hattyúk történetét meséli el. A Feud: Capote vs. The Swans címet viselő folytatás premierjére a minap került sor a New York-i Modern Művészeti Múzeumban, ahol természetesen Demi Moore is helye volt, tekintve, hogy ő is szerepet kapott a szériában. A színésznő bámulatosan festett az eseményen, lélegzetelállító ruhájában csak úgy vonzotta magára a tekinteteket; galériánkban megmutatjuk, milyen álomszép estélyiben tündökölt a híresség!

A 61 éves Demi Moore ismét bebizonyította, ha valaki, akkor ő tökéletes példa arra, hogy a szépség valóban kortalan, egy nő pedig sosem túl idős egy szemkápráztató estélyiruha viseléséhez.
Kattints a további képekért!

Vitathatatlan, hogy Demi Moore 60 évesen is pont olyan remekül néz ki, mint fiatalabb korában - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a bikinis fotó, mellyel a napokban örvendeztette meg rajongóit.

Leadfotó: Andrew Lipovsky/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Forrás: Hollywood Life

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...