December 5-én folytatódik a Morning Show: Andy Vajnához igazolnak Balázsék

Végre pont került a találgatások végére: a Morning Show fenegyerekei, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mai sajtótájékoztatójukon elmondták, hol folytatják műsorukkal a Class FM megszűnése után.

Most már biztos a műsor sorsa

A Bors mai lapszámában három egymástól független forrásra hivatkozva állítja azt, amit már sokan tudni véltek: a Morning Show az Andy Vajna-féle Rádió1-nél folytatja a ClassFM megszűnése után. A stáb péntek délelőttre hívott össze sajtótájékoztatót a budapesti A38 hajóra; azt ígérték, nagy bejelentésre számíthatunk.

Az exkluzív sajtótájékoztatón mi is ott vagyunk, ahol már el is hangzott, hogy a hír igaz, a Rádió1-nél folytatják a Morning Show-t.

Már alá is írták a szerződést

Balázsék azt is elmondták, azért döntöttek úgy, hogy az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió1-hez csatlakoznak, mert sikerült megegyezniük abban, hogy a műsor arculata marad a régiben. Hozzátették: a szerződést már alá is írták tegnap délelőtt.

Megvan a kezdés időpontja is

Azt is elárulták, a hallgatóknak már nem is kell sokat várniuk a folytatásra: december 5-én ugyanis kedvenc műsoruk újra visszatér az éterbe. A csapat feltétele a szerződés aláírásához többek között az volt, hogy a műsor ugyanabban a formában, ugyanazokkal a műsorvezetőkkel és -készítőkkel menjen tovább, mint eddig.

Átnevezik a műsort - a következő oldalon eláruljuk, mi lesz a címe!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!